Gebruik film in mastervak Rechten

Als introductie voor het mastervak Regulation and Supervision of Markets hebben REBO-decaan prof. mr. Annetje Ottow en dr. Lucky Belder een korte film gemaakt die een beeld geeft van de onderwerpen die in het vak worden behandeld,  inclusief een korte introductie op het boek dat Annetje vorig jaar heeft gepubliceerd. Enkele dagen voor de cursus startte, hebben zij de link naar de film naar de studenten gemaild, vergezeld van twee opdrachten die gerelateerd zijn aan de film en hoofdstuk 1 van het boek. Zo kreeg de cursus op een eigentijdse manier een vliegende start.

Bekijk hier de film op LectureNet

Studenten op een eigentijdse wijze voordat het vak start een overzicht geven van het vak, en hen meteen het onderwerp van de cursus laten linken aan hun eigen belevingswereld.