Kennisclips, Presenterswall en FeedbackFruits bij Public International Law

In periode 3 is de herziene cursus ‘Public International Law’ (voorheen bekend onder de naam Kernvak Internationaal en Europees Recht I) gestart. Deze cursus is verplicht voor alle eerstejaarsstudenten Rechtsgeleerdheid. Het is de eerste cursus tijdens de rechtenstudie die studenten volgen in het Engels. In de herziene cursus wordt een deel van de hoorcollegestof via kennisclips aangeboden, zodat tijdens fysieke hoorcolleges in kan worden gegaan op vragen van studenten en actualiteiten. Ook maakt prof. dr. Cedric Ryngaert gebruik van Presenterswall om studenten te activeren: ze kunnen via hun eigen device (telefoon, tablet, laptop) anoniem vragen stellen, stemmen op stellingen en vragen beantwoorden. Ook de werkgroepen zijn herzien. Zo wordt nu gebruik gemaakt van FeedbackFruits ter ondersteuning van het schrijven van papers in groepen.